Over ons

Van 20 tot en met 23 mei 2019 vond de 71e editie van de Avond4daagse Ridderkerk plaats. Jaarlijks is de organisatie in handen van de werkgroep Avond4daagse Ridderkerk van de Stichting Evenementen Ridderkerk (SER).

Onder Informatie vindt u een verslag van deze geslaagde editie.
De Avond4daagse Ridderkerk zal volgend jaar van maandag 25 tot en met donderdag 28 mei 2020 worden gehouden.
Hierover zullen wij in de lokale media, facebook, twitter en, naast deze webstie, op de webstie van de SER communiceren.

AVG
De werkgroep Avond4daagse Ridderkerk van de SER hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met deze gegevens. Mocht u storende/comprimerende foto's of informatie op social media tegen komen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Via avond4daagserkerk@gmail.com komt u in contact met de werkgroep.

Volg de Avond4daagse Ridderkerk