Over ons

In mei 2019 vindt de 71e editie van de Avond4daagse Ridderkerk plaats. De organisatie is in handen van de werkgroep Avond4daagse Ridderkerk van de Stichting Evenementen Ridderkerk (SER).

De 7 werkgroepleden starten in januari met de organisatie. Alle nodige werkzaamheden en taken zijn onderling verdeeld en worden maandelijks in een werkgroep overleg besproken.

Tijdens de Avond4daagse wordt de werkgroep geholpen door meerdere organisaties en vele vrijwilligers.

Na afloop wordt het gehele verloop van de Avond4daagse Ridderkerk geëvalueerd en de verbeterpunten worden in het draaiboek en tijdens de organisatie van de volgende editie opgepakt.

AVG
De werkgroep Avond4daagse Ridderkerk van de SER hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens. Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met deze gegevens. Mocht u storende/comprimerende foto's of informatie op social media tegen komen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Via avond4daagserkerk@gmail.com komt u in contact met de werkgroep.

Volg de Avond4daagse Ridderkerk