Informatie Avond4daagse

Een deelname aan de Avond4daagse bedraagt 6 euro per persoon wanneer je je inschrijft bij één van de inschrijfpunten in de periode *nader te bepalen*.

De kosten voor digitale inschrijving zijn eveneens 6 euro per persoon. Per transactie wordt er €0,29 administratiekosten in rekening gebracht. Eén transactie is per groep, of één of meerdere lopers individueel (maximaal 4 personen).

Inschrijven kan op 4 manieren.

1. Via de school of vereniging. Als jouw basisschool of vereniging dit jaar met een groep meeloopt, dan kan jij je opgeven bij school of de vereniging. Er is dan sprake van een groepsinschrijving.
  2. Inschrijven kan in de periode van *nader te bepalen* bij onderstaande inschrijfpunten.
    1.  *Nader te bepalen*
    2.  *Nader te bepalen*
  3. Inschrijven kan in de periode *nader te bepalen* digitaal via de internetsite van de Avond4daagse Ridderkerk.
  4. Inschrijven is ook mogelijk met de Ridderkerkpas via Facet Ridderkerk.

De QR-code wordt maandagavond bij de start gescand.

Ben je je startkaart kwijt, geen probeem. Meld je op de volgende wandelavond bij de organisatie van de Avond4daagse. Je kunt ook een mail sturen naar de Avond4daagse via het e-mailadres avond4daagserkerk@gmail.com.

Indien het wegens onvoorziene omstandigheden niet mogelijk is om een avond mee te wandelen kunnen deelnemers die zijn ingeschreven met een groep (school of vereniging) dit melden bij de contactpersoon van de groep. Individuele deelnemers die voor deze dag de knipjes op de startkaart missen, kunnen contact opnemen met de organisatie van de Avond4daagse. Dit kan op de volgende wandelavond of door het sturen van een e-mailbericht naar avond4daagserkerk@gmail.com.

Op de wandelavonden kun je in contact komen met de organisatie van de Avond4daagse door ze aan te spreken. De werkgroep, verkeersregelaars en EHBO-ers zijn herkenbaar aan de kleding.

Buiten de wandelavonden kun je een bericht achterlaten via Social Media (Facebook of Twitter) of een e-mailbericht sturen naar avond4daagseRkerk@gmail.com.

Tijdens wandeldagen wordt er een calamiteitentelefoonnummer gecommuniceerd via de website. Dit telefoonnummer is in beheer van de organisatie. Wij verzoeken dit nummer alleen te gebruiken voor calamiteiten.

Tijdens de Avond4daagse Ridderkerk worden er door een enthousiaste vrijwilliger foto's gemaakt op alle wandelavonden. Deze foto's worden na afloop geplaatst op de Facebook pagina van de Avond4daagse Ridderkerk.

Indien het voorkomt dat er een foto wordt gebruikt die niet gewenst is, neem dan onmiddelijk contact op met de organisatie. Dit kan door het achterlaten van een persoonlijk bericht via Facebook of door het sturen van een e-mailbericht naar avond4daageRkerk@gmail.com. De betreffende foto zal door de organistie worden verwijderd.

Mocht er een storende of comprimerende tekst op onze Social Media kanalen voorkomen, neem dan ook contact met ons op.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor foto's/teksten die door derden zijn geplaatst via andere media.

Tijdens het evenement is de werkgroep Avond4daagse Ridderkerk bij calamiteiten bereikbaar op telefoonnummer 06-82974254.

Volg de Avond4daagse Ridderkerk